Frokostmenu Klassisk

2024

Velkomstdrinks:
Hjemmelavet jordbærsaft med gin og lemon

1. servering
Lun torskefilet bagt med krydderurtepanade,
citronsauterede urter i julienne og cashewnødder
2 slags brød og smør

2. servering
Spinatvaffel med lufttørret skinke, bagt tomat, humus,
hytteost og karsesalat

3. servering
Langtidsstegt kalveculotte, lun spidskål med pinjekerner og persille,
bulgur og kold sauce verte

4. servering
Ostelagkage med kiksebund, passionsfrugt og mosebøllebær
Hertil kaffe/te

5. servering
Natmad på buffet:
Ho Kro’s røgede laks med flødestuvet spinat, mangosalat og friskbagt brød

Halvdags arrangement – kr 670,- pr person 1. til og med 4. servering)
5 timers arrangement er uden natmad og arrangementet slutter med kaffe
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Baren lukker kl. 17.00
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer.

Heldags arrangement – kr. 770,- pr person (1. til og med 5. servering)
7 1/2 timers arrangement slutter med natmad.
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Natmad serveres kl. 19.00. Baren lukker kl. 19.30
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te, natmad samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Diverse:

Arrangementet kan bestilles både til frokost og til aften.

Vi anbefaler, at vi bordene ryddes efter 3. servering. Herefter dækkes der op til kaffe/te til desserten.

Ønsker I ekstra tid med fri bar, er der et tillæg på 50 kr pr 1/2 time for det fulde antal gæster fra festens start.

Mulighed for tilkøb af snaps, spiritus, portvin og avec.

Hvidvin, rødvin og dessertvin – vælg imellem:

Hvidvin vælg imellem:
Pinot Grigio, Villa di Mare Pinot, Piemonte, Italien
Sauvignon Blanc, Vina Echeverria, Curico Valley, Chile

Rødvin – vælg imellem:
Zinfandel, 11th Hour Cellars, Californien   
Primitivo, Feudi di San Marzano, Puglia, Italien

Dessertvin – vælg imellem:
Moscatel, Mas Momentos, Tierra de Castilla, Spanien
Tawny, Buller, Australien