Frokostmenu

2025

Frokost menu

Velkomstdrinks:
Hjemmelavet jordbærsaft med lemon & gin

1. servering:
Lun torskefilet med krydderurtepanade,
citronsauterede urter i julienne & cashewnødder
3 slags brød og smør til de første 3 serveringer
Hvidvin:
Pinot Grigio, Villa di Mare Pinot, Piemonte, Italien

2. servering:
Spinatvaffel med lufttørret skinke, bagt tomat, humus, hytteost & karsesalat

3. servering:
Langtidsstegt kalveculotte, lun spidskål med pinjekerner & persille,
bulgur & kold sauce verte
Rødvin:
Zinfandel, Scotto, Californien

4. servering:
Ostelagkage med kiksebund, passionsfrugt & mosebøllebær
Hertil kaffe/te
Dessertvin:
Moscatel, Cosecheros Y Criadores, Tierra de Castilla, Spanien

5. servering:
Natmad på buffet:
Ho Kros røgede laks med flødestuvet spinat, mangosalsa & friskbagt brød

Halvdags arrangement – kr 670,- pr person (1. til og med 4. servering)
5 timers arrangement er uden natmad og arrangementet slutter med kaffe
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Baren lukker kl. 17.00
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer.

Heldags arrangement – kr. 770,- pr person (1. til og med 5. servering)
7 1/2 timers arrangement slutter med natmad.
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Natmad serveres kl. 19.00.
Baren lukker kl. 19.30
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te, natmad samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Diverse:

Vi anbefaler, at vi bordene ryddes efter 3. servering.
Herefter dækkes der op til kaffe/te til desserten.

Ønsker I ekstra tid med fri bar, er der et tillæg på 50 kr pr 1/2 time for det fulde antal gæster fra festens start.

Mulighed for tilkøb af snaps, spiritus, portvin og avec.