Udsolgt –
Nytårs mad ud af huset 2024
Forret:
Cremet fiskesuppe med marineret kammusling, håndpillede rejer og fiskeboller med ramsløg med sprøde croutons,
marinerede rodfrugter og grøn krydderurteolie
Mellemret:
Lun svamperagout i sprød butterdejsskal med sprængt røget andebryst,
syltede rødløg, bøgehatte og persille samt lun balsamico-glace
Hovedret:
Kalvefarseret oksefilet stegt i Als-skinke med pommes anna, timbale af spinat og porre, selleripuré med brunet smør, jordskokkechips, råsyltede tyttebær og mild pebersauce
Desserttallerken med:
Mandelfragilité roulade med nougatcreme og appelsinkompot
Chokolademuffin med saltkaramelcreme og karamelliserede nødder
Duet af hindbær og passionsfrugt is med vanille-kiks og hindbærcoulis
Tilkøb af 4 danske oste
Gammel Knas – abrikos/figen kompot
Røde Kristian – æble gelé
Gnalling – syltede valnødder
Høgelundgaard – amarena kirsebær, kerneknækbrød og maltstænger
4 retter 485,- pr person
Der medfølger smør og 2 slags brød
Tilkøb af 4 danske oste med tilbehør kr. 85,- pr person
Vinkasse
Med 5 flasker vin kr. 750,- pr kasse
I kassen er der 1 flaske cremant til velkomst samt 1 flaske vin til hver ret:
forret, mellemret, hovedret & dessert
Portvin til ostene kan tilkøbes
Velkomst:
Rosé Cremant de Bourgogne, Cave de Bissey, Bourgogne, Frankrig
Pris pr flaske kr. 199,-
Forret:
2023 Chardonnay, Weingut Geils, Rheinhessen, Tyskland
Pris pr flaske kr. 155,-
Mellemret:
2023 Pinot Noir, Scout by Leo Steen, Clarksburg, Californien
Pris pr flaske kr. 129,-
Hovedret:
2017 Vina Marro, Gran Reserva, Bodegas Domeco de Jarauta, Rioja, Spanien
Pris pr flaske kr. 199,-
Desserttallerken
2018 Chateau Grand Dousprat, Sainte-Croix-du-Mont, Bordeaux, Frankrig
Pris pr flaske 125,-
Portvin 1/1 flaske: Tawny Port, Quinta da Trovisca, Douro, Portugal
Pris pr flaske kr. 119,-
Mellemretten vil evt kunne gemmes og bruges som natmad
– det samme gælder for ostene.
Det vil være muligt at tilkøbe vine til menuen,
som er afstemt efter de enkelte retter.
Der medfølger brugsanvisning til retterne
Menuen afhentes imellem kl. 12 – 14 Tirsdag d. 31. december 2024
Valg af retter og evt bestilling af vine samt endelig antal kuverter
sendes pr mail senest 1/12-24 til
hokro@hokro.dk
(menuen kan kun bestilles via mail – ikke pr telefon, facebook, messenger mm)