Nytårs menu 2021 – Udsolgt –
Fredag d. 31. december – Afhentes imellem kl. 12 – 14
Bestilling af menuen/valg af retter, bestilling af vine samt endelig antal sendes pr mail senest 12/12-21 hokro@hokro.dk
Har du reserveret og menuen ikke falder i din smag, kan du afbestille igen frem til d. 1/12-21.
3 retter kr. 375,-
4 retter kr. 430,-
5 retter kr. 475,-
Vinkasse med 6 flasker vin kr. 750,-
Forret:
Fisk- og skaldyrssuppe med jomfruhummerravioli, håndpillede rejer,
ristede græskarkerner, sauterede urter og dildolie
Forret/mellemret:
Røget andebryst med hindbærvinaigrette, grønkålschips, parmesankiks,
kvædekompot, saltede cashewnødder og syltede granatæblekerner
Hovedret:
Stegt oksemørbrad i krydderurtepanade med jordskokkegratin, jordskokkechips,
selleripuré med brunet smør, bagt trøffelkartoffelmos, råsyltede tyttebær og pebersauce
Oste:
4 danske oste med tilbehør og sprøde knækbrød
Dessert:
Vanille-vaffelskål med solbær-is og kompot, karamelliserede æbler,
krydderkagecrunch, chokoladesauce og krystalliseret limechokolade
Vinkasse:
Velkomst:
Blanc de Blancs, Raventos I Blanc, Conca del Riu Anoia, Penedès, Spanien kr. 185,- pr flaske
Vin til fiskesuppen:
2019 Chardonnay, Les Ursulines, Jean-Claude Boisset, Bourgogne, Frankrig kr. 165,- pr flaske
Vin til andebryst:
2019 Gewürtztraminer, Simonsig, Stellenbosch, Sydafrika kr. 145,- pr flaske
Vin til oksemørbraden:
2015 Twins (cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah, Tempranillo), Montes, Chile 125,- pr flaske
Vin til ostene:
2017 Belpasso, Vino Rosso Appassimento, Allegrini, Veneto, Italien kr. 95,- pr flaske
Vin til desserten:
Lambrusco, Brusa, Terre Cevico, Emilia-Romagna, Italien kr. 85,— pr flaske
Vinkasse med 1 flaske vin til hver ret + velkomst (6 flasker) kr. 750,-