Nytårs mad ud af huset 2025
UDSOLGT
4 retter 500,- pr person
Der medfølger saltet smør og 2 slags brød
Mulighed for tilkøb af 4 danske oste med tilbehør kr. 85,- pr person
Vigtige datoer:
Mandag d. 1. december er sidste chanche for at melde tilbage ang:
– tilkøb af oste
– antal kuverter
– hvis du ønsker at afbestille din forhåndsreservation
Årets vine til nytårsmenuen – tryk her
Mandag d. 15. december er sidste chanche for at bestille vine nytårsmenuen
Det er ikke muligt at ændre i menuen eller fravælge retter.
Vi har ikke mulighed for at tage højde for allergener eller lignende.
Forret – Variation af torsk
Lun Ravioli, souflé, og terrine af torsk med citronmarinerede urter i julienne, ristede cashewnødder, syltede gule beder og lun cremet fiskesauce med grøn olie
Mellemret – Jordskokkesuppe
Jordskokkesuppe med rilette af sprængt and og pistacienødder, syltede rødløg, saltet sød æblekompot, jordskokkechips og bagte tørrede mandler
Hovedret – Krondyrfilet
Krondyrfilet farseret med kalv og krydderurter i bresaola, pommes duchesse med vesterhavsost og rosmarin i butterdejsskal, timianstegt kejserhat, selleripuré med brunet smør, grove pommes paille af sød kartoffel, råsyltede tyttebær og sauce gastrique med madagascar-peber
Dessert – Chokolade og appelsin
Chokolade/appelsinterrine med kakaostøv og cremet appelsincurd
Chokolade-glaseret appelsinfromage med kakaotuille
Lun blødende chokoladekage med grov appelsinkompot
2 slags brød og smør
Oste (tilkøb) – 4 danske oste
Gammel knas
Gnalling
Rød marquis
Høgelundgaard
Abrikos/figenkompot
Æblegelé
Syltede valnødder
Hjemmelavet nutella
Kerneknækbrød og sesam/malt flager
Mellemretten vil evt kunne gemmes og bruges som natmad
– det samme gælder for ostene.
Der medfølger brugsanvisning til retterne
Menuen afhentes imellem kl. 12 – 14
Onsdag d. 31. december 2025
Valg af retter og evt bestilling af vine samt endelig antal kuverter
sendes pr mail til
hokro@hokro.dk
(menuen kan kun bestilles via mail – ikke pr telefon, facebook, messenger mm)